După cum am spus în primul articol, nu am experiență în blogging. Deasemeni, vreau să subliniez faptul că nu sunt un expert in topicurile pe care le discut. Lucrurile pe care le pun pe masă sunt obsetvații personale, opinii și informatii preluate din alte cărti și materiale online. Materiale ale caror studiu științific nu-l cunosc sau nici măcar nu știu dacă există in unele cazuri.

Personal fac tot posibilul ca ceea ce discut să fie adevarat! Să vină din surse de încredere și să fie advocat de profesioniști. Informațiile pe care ți le dau spre consum e ceea ce și eu consum. Mă străduiesc să-ți ofer tot ceea ce e mai bun, atât pentru tine, cât și pentru mine.

Eu sunt un mediu, un intermediar ale acestor informații. Mi s-a făcut o remarcă de la un cititor întrebarea lui fiind “Care sunt bazele afirmațiilor tale?“. Acest fapt l-am afirmat puternic pe pagina Despre Mine. Specific acolo că eu nu sunt un expert în nici unul din lucrurile pe care le discut pe site!

Am adăugat un Disclaimer în josul paginii

N-am să mai scriu odată aici fiindcă o să vedeți și voi pe toate paginiile de acum încolo în josul paginii un Disclaimer, o bucățică de text care clarifică poziția mea ca și scriitor și poziția ta ca și cititor.

Te invit chiar acum să-l citești coborând jos de tot, până în capătul acestei pagini. Acel text îl vei gasi peste tot la mine pe site de acum încolo.

Adaug resursele articolelor

În continuare, referitor la ce am scris mai sus despre validitatea conținutului, am început să adaug sursele din care scriu, le gasești în articol ca și text pe care poți da click (anchor text) sau la sfârșitul articolului.

Am început să scriu cu diacritice

Dacă ești de la început aici probabil ai observat deja că am început să scriu cu diacritice. Intenționez să fac asta în continuare de acum încolo. Mi-a redus viteza de scris considerabil…dar nu-i baaaai! Am să ma obișnuiesc.

Am trecut de la Verde la Albastru

Verdele este o culoare pentru natura, creștere și alte lucruri similare iar albastru pentru comunicare și înțelepciune. Având în vedere misiunea blogului am decis că o culoare albastră ar fi mult mai potrivită pentru site. Dacă vreodată nu ști “Ce culoare?” gandește-te la ce vrei sa faci si vezi ce culoare simbolizează și se potrivește cu acea acțiune.

Am implementat o solutie de backup

Acum și pentru ceva folositor, scriu și scriu, dar dacă șterg ceva? Dispare baza de date? Sau vreau sa fac un update și se dă totul peste cap??? Mi-am instalat ceva care face copii siteului regular și le stochează în siguranță pe server. E bine să fi sigur.

Despre cum n-am să te exasperez cu reclame

N-am să promovez niciodată pe blog decât ceea ce cred în mod autentic că te poate ajuta. De asta n-ai sa vezi reclame la mine pe blog despre creme care îți promit o oglinda în loc de față și pastile care spun că te transformă in Hulk la două ore după ce o iei.

După cum bine vezi ZERO reclame stânga, zero dreapta, zero sus, zero jos și zero pe mijloc. Vreau ca măcar aici să citești sau să vizualizezi ceva în tihnă fără să-ți amintești de cât de bun e șamponul X pentru parul tău la mijlocul experienței.

Ca fapt divers mi-a venit imaginea unui șampon anume în minte când am scris randul de mai sus. Nici măcar nu-mi place șamponul ăla. Ca să vezi câte lucruri am implantate în subconștient după toate bombardamentele marketingului.

Blogul nu a fost conceput pentru profit, el are ca scop să te informeze, să te inspire, să te susțină și să te încurajeze pe tine să-ți indeplinești obiectivele (visele adulților). Am un loc de muncă și cunosc multe modalități de a câștiga bani. Modalități pe care am să ți le arăt și ție în categoria Finanțelor. Mai pe scurt mă orientez spre TINE și NU spre profit. În mod autentic, vreau să fi mai happy! 🙂

Încheiere

Una din intențiile mele pe termen lung este să adun date din experiență proprie, lucruri pe care eu personal le aplic și chiar eu le validez! Urmând apoi să-mi împart experiența cu tine. Asta! E misiunea mea și misiunea blogului.

Sper să primesc în continuare observatii de la ceilalți cititori și de la tine. Observații ca cea pe care am primit-o astăzi. Feedback-ul mă ajută foarte mult să te pot servi mai bine. Vreau să știu cum pot să te ajut și să clarificam împreună toată treaba asta numită viață.

Arata-le prietenilor!