Termeni si Conditii Standard

 

 1. Introducere

Termenii si Conditiile Standard scrise pe aceasta pagina iti vor dicta sau restrictiona comportamentele enumerate mai jos dupa caz. Acesti termeni vor fi aplicati complet si for afecta felul in care folosesti Website-ul. Folosind acest site, esti de acord in mod implicit ca accepti toate termenele si conditiile. Nu vei folosi acest site daca nu esti de acord cu Termenii si Conditiile Standard.

 1. Drepturile de Proprietate Intelectuala

Cu exceptia continutului pe care il detii, sub acesti termeni, David Ionesi si sau persoanele licentiate detin toate drepturile de proprietate intelectuala si alte materiale prezente pe acest Site.

Ai dreptul doar de a vedea materialele continute pe acest Site.

 1. Restrictii

Iti este interzis in mod express urmatoarele

 • publicarea acestui material fara mentionarea autorului ca si fiind “al tau”;
 • sa vinzi, sa relicentiezi sau sa comercializezi in orice fel materialele de pe acest Site;
 • sa pretinzi in public ca ideile gasite aici sunt ale tale;
 • sa folosesti acest Website in vreun fel care ar putea dauna Website-ului;
 • sa folosesti acest Site in vreun fel in care ar afecta experienta celorlalti utulizatori in mod negativ;
 • folosind acest site pentru a fi contrar legii in vreun fel in care ar putea cauza proprietarului rau;
 • cumularea de date sau alte informatii despre comportamentul si activitatea utilizatorilor pe Website;
 • folosind acest site pentru a face reclama sau orice tip de marketing.

Anumite parti ale Website-ului iti sunt restrictionate iar David Ionesi iti poate oricand restrictiona accesul si in alte parti, oricand, fara nici o atentionare. Orice Nume de cont si parola pe acest site este confidentiala si trebuie sa mentii confidentialitatea deasemeni.

 1. Continutul Tau

In Termenii si Conditiile Standard ale acestui Website, “Continutul Tau” inseamna orice, video, text, imagini sau alt tip de material alegi sa publici pe acest Website. Publicand contentul permiti proprietarului David Ionesi, drepturi non-exclusive, irevocabil in intreaga lume, de a mentiona, adapta, publica, traduce si distribui in orice si toata media.

Continutul Tau trebuie sa fie al tau si este interzis ca el sa incalce drepturile oricarui tert. David Ionesi isi rezerva dreptul de a sterge Continutul Tau de pe Website fara notificarea ta.

 1. Fara garantii

Acest Website este oferit “asa cum este” cu toate greselile, iar David Ionesi nu reprezinta sau exprima vreo garantie, de nici on fel pentru orice material prezentate pe acest Website. Deasemeni, nimic continut pe acest site nu va fi interpretat ca fiind un sfat sau o instructiune.

 1. Limitarea raspunderii

In nici o situaite, David Ionesi sau orice angajat nu fa fi respunzator pentru nimic ce ar surveni in urma folosirii acestui Website. David Ionesi, incluzant angajatii nu vor fi tinuti responsabili pentru orice situatii indirecte aparute in urma folosirii Website-ului.

 1. Despagubiri

Il vei despagubi complet pe David Ionesi in toate incidentele, costurile, cererile, cauze de actiune, pagube si cheltuieli care apar in urma incalcarii acestor Termeni si Conditii Standard ale Website-ului.

 1. Separabilitate

Daca oricare din acesti Termeni va fi gasit invalid in urma unei cercetari comparat la Lege ea va fi stearsa fara sa afecteze cele ce raman dupa.

 1. Variatii ale Termenilor

Lui David Ionesi ii este permis sa revizuieasca acesti termeni oricand dupa cum doreste si folosind acest Website iti este cerut sa revizuiesti acesti Termeni in mod regular.

 1. Atributii

David Ionesi are dreptul de a atribui, transfera, si subcontracta drepturile si obligatiile aplicate de aceti Termeni fara instiintare. Insa, tu nu ai dreptul sa atribui, transferi sau sa subcontractezi drepturile sau obligatiile de sub acesti Termeni.

 1. Intregul Acord

Acesti Termeni constituie intregul acord dintre David Ionesi si tine in relatie cu folosirea acestui Website, si inlocuieste orice alt acord sau intelegere anterioara.

 1. Legea Guvernamentala & Jurisdictia

Acesti termeni vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legile din Romania si te supui jurisdictiei tarii si curtii federale din Romania pentru rezolvarea oricarei dispute.

Arata-le prietenilor!