Aveam un alt articol plănuit în schemă dar primind câteva emailuri faine cu urări mi-am propus să-ți scriu și eu o urare. Și apropo de email-uri, mulțumesc foarte mult! Mi-au făcut ziua și m-au făcut foarte mulțumit de faptul că am început acest blog.

Îți doresc un an nou plin de succese! Pe bune! Indiferent dacă ți-ai făcut planurile și stabilit obiectivele sau nu. Fie ca 2019 să-ți aducă mai mulți bani decât ți-ai imaginat, mai multă sănătate și fericire decât ai și în general, evenimente pozitive alături de cei dragi.

Crăciunul a fost deja, așa că “Sărbători fericite” nu are loc aici. Sau poate? Dar oricum, începând de astăzi în 3 zile deja vom fi în anul nou. Vreau să ne gândim împreună la toate lucrurile bune care s-au întâmplat anul acesta.

Vreau să ne gândim și la evenimentele din care am avut de învățat și oricât de clișeu ar fi, să ne decidem cum am vrea să fim în 2019. Mai axați pe muncă, mai puși pe învățat, mai buni cu cei din jur. Tu ști cel mai bine ceea ce ți-ar prinde mai bine.

toti impreuna pe glob

Uite așa a mai trecut un an. Când îi simt cum trec mă fac să vreau tot mai multe. Să vizitez, să am, să cunosc, să experimentez.

Personal, știu ce vreau să fac în 2019 și mi-am făcut planurile pentru multe din lucrurile de pe listă.

Ce bine te simți când faci asta. Ai un simț al direcției și te simți motivat! 🙂

Anul 2018

Dacă e să vorbesc despre ce-am făcut anul acesta, sunt mulțumit. Dap. La începutul anului am fost aruncat înapoi când mi-am pierdut jobul dar am recuperat, am reintrat din nou în joc ca și freelancer, m-am mutat în Suceava și m-am apucat de Blog.

Mai sunt multe lucruri mici însă cele majore pe care le-am enumerat mai sus sunt câteva demne de a fi menționate.

Am dobândit foarte multă claritate în viața mea anul acesta. Sunt mult mai sigur pe mine în privința a ceea ce vreau să fac mai departe. O incertitudine a mea era că anii treceau dar eu nu simțeam că am “crescut”.

Uitându-mă la mine, la lucrurile pe care le fac acum și la feedbackul pe care mi-l dau oamenii din jur…simt în sfârșit că am făcut progres. Progress enorm.

Mă felicit pentru tot ce-am făcut și merg în continuare căci drumeția continuă.

drum pe care pasesc

Încheiere

Când spun că îți doresc Succese în anul 2019 mă refer ca la sfârșitul anului când te uiți în spate să fi mulțumit de lucrurile pe care le-ai făcut. Succesul nu constă DOAR în lucrurile materiale ci și în obiectivele sociale ba chiar și spirituale.

Oricare ar fi acele obiective pentru tine, fie ca în 2019 să ți se împlinească.

Arata-le prietenilor!