Permite-mi in primul rand sa-ti multumesc ca esti aici si sa-ti recomand sa salvezi pagina daca iti place continutul de pe site. Am creat acest spatiu Web dintr-un motiv foarte simplu. Sa impart cu tine informatii si lucruri utile ce te pot ajuta sa te dezvolti.

Sa spun ca “iti pot imbunatati viata” e o afirmatie prea mare, numai tu poti face asta, dar macar pot sa spun ca o influentez in mod pozitiv cu ceea ce postez aici. Am de gand sa te inspir, sa te motivez si sa te ajut sa gandesti pozitiv.

Cine este David?

Dupa cum spuneam, ma numesc David, am 24 de ani si sunt din judetul Suceava resprectiv orasul Radauti. Acolo am crescut pana la 7 ani si acolo a gravitat mare parte din viata mea. La 7 ani m-am mutat la bunici unde am crescut pana la 17 ani. De la 17 ani n-am mai avut un loc stabil, eu mutandu-ma dintr-un oras in altul, pana in ziua de azi.

Imi place foarte mult domeniul Dezvoltarii-Personale si Antreprenoriatul, sunt un amator, eu neavand nici o specializare in nici unul din domenii. Singurul lucru cu care pot sa ma lauda este competenta mea in domeniul digital si stapanirea limbii Engleze. Website-ul acesta a fost facut de mine. Dap, mi l-am facut singur.

Am sa dau update la aceasta pagina in functie de caz. Poti oricand sa mergi la pagina de contact si sa-mi trimiti un Mail, este foarte simplu cu ajutorul formularului. Deasemeni, poti face asta tu direct trimitand un email la [email protected] folosind orice serviciu de mail.

Website-ul

Care este misiunea site-ului?

Intentia mea predominanta in legatura cu acest Website este sa adaug cat mai mult continut folositor, continut ce are aplicabilitate in viata de zi cu zi. Vreau ca cea mai mare parte din continut sa-ti fie de folos si benefic in mod direct.

Hai sa fiu putin mai explicit, la ce ma refer cand spun continut folositor? La experiente si informatii practice, de exemplu “Cum pot sa-mi organizez mai bine timpul?” sau “Cum sa fac ceea ce-mi place si sa castig bani din asta”, pas cu pas.

Serios? Numele tau? N-ai gasit un nume mai bun la site?

Da si nu, puteam sa gasesc un nume mai bun dar n-am facut-o din doua motive. Primul ar fi fost ca m-am gandit mai bine de o saptamana la un nume dar asta mi-a venit in minte ca fiind cel mai potrivit.

Pot oricand face re-branding, iar apoi, mie sincer imi place numele meu. Imi place foarte mult! 🙂 Apoi, ce e mai important? Cum se numeste site-ul sau ce se gaseste pe el?

De unde ai invatat sa faci siteuri?

Nu de la scoala in orice caz. Am petrecut foarte mult timp la calculator si m-am jucat la el in toate felurile pana in momentul in care am vrut sa invat singur limbaje de programare. Am lucrat ca si Liber-Profesionist in domeniu la un moment dat acesta fiind unul din visele mele din adolescenta.

In incheiere

Daca te va ajuta in vreun fel ce citesti pe site, si simti ca vrei sa-mi multumesti cel mai mare si simplu gest de multumire pe care poti sa-l faci este sa distribui pe retelele de socializare cu ajutorul butoanelor de “Share” si sa lasi comentarii la articole.

 

Sucess in tot ceea ce faci! Vreau sa ai parte de cat mai mult success. Daca avem success inspiram oamenii care trebuie, la randul lor si ei vor inspira, asa contribuim la o lume mai buna. Ajutandu-ne pe noi o sa-i ajutam si pe ceilalti.

Ai grija de tine!

David.